Same Chemicals: uw leverancier van styreen

Styrene is afkomstig uit bijproducten van aardolie en aardgas. Het is een belangrijke industriële chemische stof die wordt gebruikt bij synthese en vervaardiging van polystyreen en copolymeren. Tevens wordt styrene toegepast in talloze andere industriële en medische harsen. Al meer dan vijftig jaar levert Same Chemicals chemicaliën in geheel Europa en is specialist in de productie en de toepassing van styrene. 

Same Chemicals: aanbieder van chemische stoffen en producten

Bent u op zoek naar de chemische stof styreen en zoekt u hiervoor een betrouwbare styrene distributor? Same Chemicals is dé expert en leverancier voor een vertrouwde samenwerking. Met een veelzijdig aanbod aan chemische stoffen en producten zijn wij de ideale partij om zaken mee te doen. Wij vertellen u graag meer over ons aanbod en de opties tot afname.

Waarom u kiest voor de producten van Same Chemicals

Uw zoektocht naar een styrene distributor eindigt bij Same Chemicals. Wij bieden een compleet portfolio van chemische producten en zijn gespecialiseerd in de verwerking en levering van styreen. Dit gebeurt op een dergelijke wijze dat het milieu er weinig tot geen last van ondervindt. Veiligheid en bescherming staan bij ons hoog in het vaandel en dit maakt ons tot een betrouwbare styrene distributor. Neem vrijblijvend contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Same Chemicals: Styrene, Aromatics, Glycols, Plasticizers...

Same chemicals
Achterom 78
2991 CV Barendrecht

KvK
23031961

USt.-ID Nr.:
NL001917328B01
DE81205384